fbpx

, Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Oργισμένη ανακοίνωση των παικτών του ΑΡΗ!


Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προχώρησαν σε μία κίνηση που δεν είναι και η πιο συνηθισμένη στα ελληνικά δεδομένα. Εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση την οποία προσυπογράφουν όλοι, με την οποία παίρνουν θέση σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ακόμα και… διοικητικά.
Αναλυτικά αυτή αναφέρει:
Τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γι’ αυτό και αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια, υπογραμμίζοντας τα παρακάτω:
1. Όλη η Ελλάδα είδε ότι στη φάση του γκολ «φάντασμα» που έδωσε τελικά τη νίκη στον Πλατανιά, η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Σε ό,τι μας αφορά, δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα και για εμάς, το τελικό σκορ είναι 1–1.
2. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του διαιτητή Μάνταλου, ο οποίος απώθησε και εξύβρισε ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, αντιδρώντας ως «ταύρος εν υαλοπωλείω», ενώ εκ του ρόλου του, είχε την υποχρέωση να κατευνάσει τα πνεύματα. Καταδικάζουμε επίσης, την αυθαίρετη απόφασή του να αποβάλει δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (Μπουγαΐδης, Μπακασέτας) χωρίς προφανή λόγο, επικαλούμενος απολύτως ανακριβή «γεγονότα». (Αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο του αγώνα)
3. Εκφράζουμε τη δυσφορία μας αλλά και την απογοήτευσή μας για τη στάση που επέδειξε η Ελληνική Αστυνομία (ΜΑΤ) απέναντί μας, η οποία προφανώς δε συνάδει με τον ρόλο και την αποστολή της.
4. Εκφράζουμε επίσης τη δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπιση την οποία έχουμε από το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο μεταδίδει τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν προβληθεί σημαντικές δηλώσεις που έχουν γίνει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά τη λήξη των αγώνων. Επίσης, διαμαρτυρόμαστε για την άνιση μεταχείριση από το κανάλι, σε σχέση με άλλες ομάδες και συναδέλφους μας.
5. Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για την πορεία της ομάδας, αλλά ουδείς μπορεί να παραβλέψει την σωρεία «ανθρώπινων» διαιτητικών λαθών που μας έχουν οδηγήσει σε αυτήν την βαθμολογική θέση. Την στήριξή τους στην ομάδα, πάντως, οφείλουν να προσφέρουν και πρώην παράγοντες, προπονητές και στελέχη, οι οποίοι με τις δηλώσεις και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους, μόνο κακό προκαλούν.
Είναι να απορεί κανείς γιατί, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στην ομάδα, δεν είχαν λέξη να πουν για τα προβλήματά της. Φαίνεται ότι τα κίνητρά τους είναι ιδιοτελή και ότι αυτό που τους ενδιαφέρει και τώρα, όπως και τότε, είναι να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Σταματήστε επιτέλους να κάνετε κακό στον ΑΡΗ!
6. Όπως οι φίλαθλοι της ομάδας θα είναι δίπλα μας μέχρι και την τελευταία στιγμή, έτσι και εμείς θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.
Υ.Γ. Το φύλλο αγώνος «ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΡΗΣ» είναι γραμμένο με διαφορετικούς γραφικούς χαρακτήρες…… Μήπως τελικά ο κος Μάνταλος δεν ήταν τόσο σίγουρος για όλες τις αποφάσεις που πήρε…;
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.