, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

ΠΑΕ Άρης: Ο Μπαλτάκος είπε στον Καρυπίδη «θα γ…. και εσένα και όλο τον Άρη»

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Άρης, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Θοδωρής Καρυπίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και τους εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, ο Θοδωρής Καρυπίδης έλαβε την απάντηση πως «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη».

Αναλυτικά η καταγγελία της ΠΑΕ:

«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι.

Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο.

Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη»!!!Δεν έχουμε λόγια…Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής.

Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον Άρη.Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως Άρης, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».

#Tags: Άρης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.