Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην FCSB στη Ρουμανία, με το αγωνιστικό τμήμα να έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League!
Η αποστολή του Δικεφάλου πετά σε λίγη ώρα για το Βουκουρέστι έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της νωρίς το μεσημέρι με μια τελευταία προπόνηση στην Τούμπα. Η απώλεια της τελευταίας στιγμής είναι ο Σορετίρε αφού έμεινε εκτός λόγω ίωσης.
Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει ο τιμωρημένος Τάισον όπως και οι Βιεϊρίνια, Λόβρεν, Γκόμεζ, Πένια, Βιετέσκα και Παβλένκα που είναι εκτός λίστας.
Οπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: «Ο Σόλα Σορετίρε έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή. Εκτός μάχης είναι κι ο τιμωρημένος Τάισον, ενώ ο Γίρι Παβλένκα έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε κι ο Ντέγιαν Λόβρεν υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην FCSB είναι οι: Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Τσιφτσής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κόλεϊ , Μιχαηλίδης , Θυμιάνης , Μπάμπα , Μεϊτέ , Σβαμπ , Οζντόεφ , Καμαρά , Πέλκας , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τσάλοβ».



