, Τρίτη
28 Μαρτίου 2023

Πειθαρχική δίωξη σε Ηρακλή και άλλες πέντε ΠΑΕ για ύποπτα παιχνίδια!

epo-grafeiaΟ Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε σήμερα πειθαρχική δίωξη σε βάρος έξι ΠΑΕ και συγκεκριμένα στις Βέροια, Πανθρακικό, Ηρακλή, Αχαρναϊκό, Λαμίας και Πανσερραϊκού, αφορούν δε τη συμμετοχή των ομάδων αυτών σε παιχνίδια που φέρονται ως ύποπτα για παράνομο στοιχηματισμό.
Της Π.Α.Ε. Βέροια, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.
Των Π.Α.Ε. Πανθρακικός και Ηρακλής 1908, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.
Των Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964 και Π.Α.Ε Λαμία Π.Σ. 1964, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.
Των Π.Α.Ε. Νέος Αχαρναϊκός και Πανσερραϊκός 1964, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.