Πετρούνιας: Σε περίπτωση που δεν το είδατε προκρίθηκα πρώτος

To γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε την προσπάθειά του Λευτέρη Πετρούνια, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, σχολίασε με χιούμορ ο ίδιος μέσα από τα social media.
 

 
“Σε περίπτωση που δεν το είδατε 🤣 , τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος .
Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά ! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα ! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου !
“, έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτησή του:


 
Στη συνέχεια η ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όπως ανέφερε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή «Τόκιο 2020», ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, η δημόσια τηλεόραση ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, προαναγγέλλοντας παράλληλα ότι θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Λυκουρόπουλος κανείς στην ΕΡΤ δεν περίμενε η ιαπωνική παραγωγή να μη δείξει την προσπάθεια του Πετρούνια, ο οποίος ως γνωστόν είναι χρυσός ολυμπιονίκης στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ενώ είναι και το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στην ιαπωνική πρωτεύουσα, προσθέτοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για την προσπάθεια του «άρχοντα των κρίκων».
«Μεταφέραμε κι εγώ προσωπικά στον Λευτέρη, τη συγγνώμη, θέλαμε να καταλάβει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ, να γίνει αυτό που έγινε και να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, που είναι κι αλάνθαστη, φανταστική προσπάθεια.