, Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

Ποιος επιθετικός «χτύπησε» τατουάζ….με 50 ονόματα ανθρώπων;

Έβγαλε την φανέλα της Paris Saint Germain λίγα λεπτά αφότου σκόραρε στον αγώνα ενάντια της Caen το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο Σουηδός επιθετικός έδειξε με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την στήριξή του στο πρόγραμμα σίτισης των Ηνωμένων Εθνών χτυπώντας τατουάζ με τα ονόματα 50 ατόμων που βοηθήθηκαν από το φιλανθρωπικό πρόγραμμα.

ib3

Το πρόγραμμα σίτισης των Ηνωμένων Εθνών έχει βοηθήσει συνολικά 805 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και οι 50 επιλέχθηκαν από τον Ibrahimovic συμβολικά για να συμβολίσουν μια από τις χειρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις των ημερών.
«Όπου κι αν πάω ο κόσμος με αναγνωρίζει, φωνάζουν το όνομά μου, ζητοκραυγάζουν», είπε ο επιθετικός της γαλλικής ομάδας που σκόραρε μόλις 72 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα.

ib6

«Αλλά τα δικά τους ονόματα κανένας δεν νοιάζεται να τα θυμηθεί. Δεν είναι για να ζητοκραυγάσει κανείς με το γεγονός ότι 805 εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχω υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Από τώρα θέλω αυτή η στήριξη να πάει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που πεινάνε, αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές. Οπότε κάθε φορά που θα ακούτε το όνομά μου θα σκέφτεστε αυτόματα τα ονόματά τους».

ib5

Ο Ibrahimovic έχει προσωρινά τατουάζ με ονόματα όπως: Carmen, Mariko, Antoine, Lida, Rahma and Yaae, τα οποία αποκαλύφθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Caen.
Όταν σκόραρε στο δεύτερο λεπτό του αγώνα έβγαλε την φανέλα του στο κέντρο του γηπέδου και έδειξε στους φιλάθλους τα τατουάζ που κοσμούν το γυμνασμένο του κορμί.
Μπορεί να παρέβη το κανονισμούς όμως κατάφερε να περάσει το μήνυμά του.

ib1