05:17, Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή για τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δεν χάνει χρόνο για να ενισχύσει την ομάδα της για την επόμενη σεζόν ολοκληρώνοντας μια συμφωνία 7,7 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Φάμπιο Καρβάλιο από τη Φούλαμ.

Ο Καρβάλιο, ένας πολλά υποσχόμενος διεθνής της Πορτογαλίας, θα γίνει επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ την 1η Ιουλίου, έχοντας βοηθήσει τη Φούλαμ να εξασφαλίσει την επιστροφή στην Premier League.

Αν και είναι μόλις 19 ετών και με μικρή εμπειρία στην κορυφαία κατηγορία, η Λίβερπουλ δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει δανεικός στη Φούλαμ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Η Λίβερπουλ ήθελε να υπογράψει τον Καρβάλιο τον Ιανουάριο και βρισκόταν στη διαδικασία να υπογράψει αλλά η Φούλαμ ήταν ανένδοτη, καθώς δεν είχε εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League.

Η Λίβερπουλ θα πληρώσει αρχικά 5 εκατομμύρια λίρες για τον Καρβάλιο, ο οποίος εντάχθηκε στην ακαδημία της Φούλαμ από την Μπενφίκα το 2015. Eπιπλέον 2,7 εκατομμύρια εάν πραγματοποιηθούν ορισμένοι στόχοι. Η Φούλαμ θα οφείλει επίσης το 20 τοις εκατό οποιασδήποτε μελλοντικής πώλησης, μια ρήτρα παρόμοια με αυτή που εισήγαγε στη συμφωνία με τον Έλιοτ.