, Πέμπτη
08 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζονται οι επαφές ΠΑΟΚ – δήμου Θέρμης για το προπονητικό κέντρο…

Και νέες επαφές έκαναν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ με τον δήμαρχο Θέρμης για την αξιοποίηση μίας έκτασης που βρίσκεται στον δήμο της Θέρμης, προκειμένου εκεί να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο όπως το θέλει ο Σαββίδης.

Προχθές το βράδυ έγινε ραντεβού ανάμεσα στον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, τον σύμβουλο του Σαββίδη, Θοδωρή Ζαγοράκη, και την Μαρία Γκοντσάρεβα, που είναι η αρμόδια για τα οικονομικά θέματα. Στη συζήτηση δεν ήταν παρών ο Σαββίδης. Αυτό που ανέφερε ο δήμαρχος Θέρμης είναι πως μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Σαββίδη μία έκταση 213 στρεμμάτων προκειμένου να κατασκευαστεί υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Ο Παπαδόπουλος ζήτησε από τους επιτελείς του Σαββίδη, εφόσον συμφωνήσουν, να κατασκευαστεί και ένα κολυμβητήριο που έχει ανάγκη η περιοχή. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και είναι χαρακτηριστικό πως το Σάββατο έχει προγραμματιστεί νέο ραντεβού. Στη νέα συνάντηση δεν αναμένεται να είναι παρών ο Σαββίδης, αλλά σίγουρα θα συμμετέχουν στις συζητήσεις οι Ζαγοράκης, Μαυροφρύδης και Γκοντσάρεβα. Το θέμα με το νέο αθλητικό κέντρο προχωράει αν και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έχουν στείλει προτάσεις σε όλους τους δημάρχους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Προφανώς η Θέρμη έχει ένα προβάδισμα.

sport103.gr