, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

ΣΟΚ! Νεκρός από κεραυνό Έλληνας ποδοσφαιριστής!

 

Οι συμπαίκτες και οι άνθρωποι του συλλόγου του κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να τον συνεφέρουν, αλλά ατυχώς δεν κατάφεραν να τον κάνουν να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ένας 30χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε από πτώση κεραυνού στην Κήρινθο Ευβοίας, όταν χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του.

Οι συμπαίκτες και οι άνθρωποι του συλλόγου του κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να τον συνεφέρουν, αλλά ατυχώς δεν κατάφεραν να τον κάνουν να επανακτήσει τις αισθήσεις του. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου αλλά όπως αποδείχθηκε ο χρόνος είχε τελειώσει πια γι΄ αυτόν, καθώς το προσωπικό του νοσηλευτικού κέντρου απλώς διαπίστωσε το θάνατό του.

Από την πτώση του κεραυνού τραυματίστηκαν επίσης 5-6 συμπαίχτες του, οι οποίοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκαν ελαφρύτερα και θα οδηγηθούν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο protothema.gr περιέγραψαν ότι όλα συνέβησαν την ώρα που οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν στα αποδυτήρια μετά την έντονη βροχόπτωση που έπιασε στην περιοχή. Ο άτυχος 30χρονος είχε μείνει λίγο πιο πίσω όταν έπεσε ο κεραυνός προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος ήταν ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στο χωριό Μετόχι.