fbpx

, Δευτέρα
20 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Σοβαρό τροχαίο με πούλμαν ποδοσφαιρικής ομάδας!

pulman-podosfairiki-omadaΠαραλίγο τραγωδία για την ομάδα της Αργεντινής Ουρακάν, στη διαδρομή για το αεροδρόμιο του Καράκας μετά τον αγώνα που είχε δώσει απέναντι στην ομώνυμη ομάδα της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του συλλόγου εξετράπη της πορείας του, κατέληξε εκτός δρόμου και ανατράπηκε στη λωρίδα που είναι σχεδιασμένη για τα βαρέα οχήματα, λόγω προβλήματος στα φρένα.
Τρία άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπως δήλωσε ο γιατρός της Ουρακάν Φερνάντο Λοκάσο. Η πιο σοβαρή περίπτωση είναι εκείνη του Πατρίσιο Τοράντσο, ο οποίος σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες αναφέρθηκε ότι υπέστη ακρωτηριασμό σε τέσσερα δάχτυλα του αριστερού ποδιού.
Όπως εξήγησε πάντως ο Λοκάσο, ο άτυχος μέσος μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι ο Ντιέγκο Μεντόσα και ο γυμναστής Πάμπλο Σαντέλα.
Στη συνέχεια ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Αλεχάνδρο Ναδούρ αρνήθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής ακρωτηριάστηκε, αλλά έγινε μια μικροεπέμβαση μετά το ατύχημα.
Για την ιστορία, η Ουρακάν προκρίθηκε παρά την ήττα της με 1-2 από την Καράκας, καθώς είχε νικήσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.