Σούπερ Λίγκα: Πρωτάθλημα με 16 ομάδες από το 2015
Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε ομόφωνα στο σημερινό διοικητικό συμβούλιό της να προτείνει στην ΕΠΟ όπως το πρωτάθλημα της μεθεπόμενης αγωνιστικής περιόδου (2015-2016) διεξαχθεί με 16 ομάδες.
Το Δ.Σ. καταδίκασε την επίθεση προς το βαν της NOVA και αποφάσισε να έρθει άμεσα σε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τη λήψη επαρκών μέτρων ασφαλείας των τηλεοπτικών συνεργείων.
Εν τω μεταξύ, η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ.
Εκτός των «πράσινων», σε απολογία κλήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης και Παναιτωλικός, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό, την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα.