, Τετάρτη
21 Φεβρουαρίου 2024

Στέφενς: Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση

stefensΙκανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εικόνα του Δικεφάλου στην επανάληψη, εμφανίστηκε ο Ολλανδός τεχνικός του Δικεφάλου, Χουμπ Στέφενς, στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Αλκμάαρ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για τον αγώνα:
«Ο αγώνας είχε δύο μισά, στο πρώτο κυριαρχήσαμε και στο δεύτερο φάνηκε περισσότερο η ΑΖ. Είχαμε ευκαιρίες, ευτυχώς κάναμε το 1-1 και ολοκληρώθηκε έτσι ο αγώνας. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Στο δεύτερο  μέρος χάναμε τη μπάλα επειδή δεν είχαμε καλή οργάνωση και η ΑΖ ήταν καλύτερη. Παίξαμε ένα πολύ καλό ματς στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι. Ας μη λέμε ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας, αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα».
Για την εικόνα του δεύτερου μέρους:
«Η ΑΖ χρησιμοποίησε καλύτερα τον χώρο που δώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο δεν μπορούσε να το κάνει. Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες μας πρέπει να σκεφτούν για το επίπεδό τους».
Για τα συναισθήματά του:
«Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εμφάνισή μας στο δεύτερο μέρος».
Για την ατάκα που του αποδόθηκε για τον Ντε Μπουρ και τη μη τιμωρία του προπονητή του Άγιαξ:
«Θέλω να πω στους Ολλανδούς δημοσιογράφους ότι διάβασα στον Τύπο πως χθες ονομάτισα κάποιον που έκανε ότι και εγώ που τιμωρήθηκα. Δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ας πούμε την αλήθεια».

#Tags: ΠΑΟΚ