Οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League θα συζητήσουν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών εσόδων, με στόχο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το σύστημα κεντρικής διαχείρισης/ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων, στη βάση της πρότασης που έχει καταθέσει ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιάννης Αλαφούζος, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος.
Το διοικητικό συμβούλιο της Super League ενέκρινε επίσης τον ορισμό των αγώνων του πρωταθλήματος από την 5η έως τη 16η αγωνιστική, καθώς και την πρώτη επικαιροποίηση του περιεχομένου, της διαδικασίας και των προϋποθέσεων άσκησης δικαιώματος αναβολής αγώνων του πρωταθλήματος, προς όφελος των ΠΑΕ που συμμετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.



