12:20, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Συνελήφθη για οπλοκατοχή διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής

Ο Νίκολας Σκιαπακάσε συνελήφθη από την Αστυνομία στο Μαντονάλντο της Ουρουγουάης σε ένα οδικό σημείο ελέγχου, ενώ ήταν καθ’ οδόν για να παρακολουθήσει το δεύτερο κλασικό Νασιόναλ-Πενιαρόλ και του κατασχέθηκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών.

Για το λόγο αυτό του πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν σε αστυνομικό όχημα για να μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του Μαντονάλντο. Από το Υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα El País ότι ο ποδοσφαιριστής ταξίδευε ως συνοδός μαζί με άλλα τρία άτομα σε ιδιωτικό όχημα που κρατήθηκε.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 22χρονος, με ποινικό μητρώο, ο οποίος είχε και δύο κορίτσια, 22 και 18 ετών. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι σε ένα φούτερ βρέθηκε το πιστόλι. Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία , «κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι».

Η σύλληψη για οπλοφορία του ποδοσφαιριστή (ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει συμβόλαιο με την Πενιαρόλ, αλλά είχε τα πάντα σε καλό δρόμο για ανανέωση) γίνεται στο πλαίσιο μιας δυνατής μάχης που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών κατά της βίας στο ποδόσφαιρο.