, Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Τα συμβόλαια που «καίνε» τον ΠΑΟΚ ενόψει μεταγραφικής περιόδου

paok-panthrakikos-kupello-goalΗ μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να κάνουν το ίδιο λάθος με πέρυσι, να καθυστερήσουν δηλαδή να δουν το ζήτημα των συμβολαίων που φτάνουν στο τέλος τους, αλλά και να δουν ποιους παίκτες μπορούν να βρουν για ενίσχυση του έμψυχου υλικού.
Όσον αφορά το εσωτερικό της ομάδας, τέσσερα συμβόλαια έμπειρων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως αναφέρει η Live Sport, τα δεδομένα για το καθένα να είναι διαφορετικά.
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης (31) είναι βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος φέτος, ωστόσο παρά την εμπιστοσύνη του Τούντορ στο πρόσωπό του, όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά, αφού και ο ίδιος άφησε το θέμα μετέωρο, ενώ η εξέλιξη των νεότερων Τσίμιροτ και Χαρίση αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο τι μέλλει γενέσθαι. Ο Μιγκέλ Βίτορ (26) από την άλλη, είναι επίσης βασικό στέλεχος της φετινής ομάδας και σε συνδυασμό με τη σταθερή του απόδοση, αλλά και το γεγονός ότι οι αξιόπιστοι σέντερ μπακ είναι σπάνιο είδος, όλα δείχνουν πως το νέο συμβόλαιο είναι η πιθανότερη εκδοχή για το μέλλον του.
Αντίθετα, διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Ρικάρντο Κόστα (34), ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του από την ώρα που ήρθε στην ομάδα και τα αρκετά ατομικά λάθη στα οποία έχει υποπέσει δύσκολα θα τον κρατήσουν στην Τούμπα και μετά τον ερχόμενο Ιούνιο. Ερωτηματικό αποτελεί και η υπόθεση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης θα μετρήσει και άλλα πράγματα πέρα της απόδοσής του στο γήπεδο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το τι θα συμβεί.
Τέλος, διαφορετικές περιπτώσεις είναι αυτές των Έργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αφού για αμφότερους υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους (λήγουν το 2017), μιας και βρίσκονται σε καλή ηλικία και έχουν παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα γραφής έως τώρα.