, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

“Θέλω προπονητή στον Άρη τον… Αναστασιάδη”!

aggelos anastasiadis

Την προτίμησή του στον Άγγελο Αναστασιάδη για τη θέση του προπονητή του Άρη, έδειξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena”, ο παλαίμαχος παίκτης των “κιτρινόμαυρων”, Ντίνος Μπαλής.

Αρχικά, ο Μπαλής ανέφερε: “Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση του κ. Ηλιάδη παρέλαβε μια… χειροβομβίδα στα χέρια της. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Με χρέη 32 εκ. ευρώ που λένε πως κατεβαίνουν και στα 22 εκ., είναι δύσκολα τα πράγματα”.

Σχετικά με το πώς βλέπει το μέλλον της ομάδας του Άρη, από οικονομικής πλευράς, ο παλαίμαχος παίκτης είπε: “Επειδή συνομιλώ με τον κ. Ψηφίδη που έκανε δουλειά που δεν έγιναν χρόνια στην ομάδα, ξέρω ότι η ομάδα έχει δύο άξονες ως προς την εξυγίανση. Έναν 4 χρόνων για αποπληρωμή των χρεών σε παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, κ.λ.π. Και ο άλλος είναι τα 10 χρόνια που πρέπει να αποπληρώνονται τα χρέη προς το Δημόσιο.

Όσον αφορά το ποιον προπονητή θα ήθελε στον Άρη την επόμενη σεζόν, ο Ντίνος Μπαλής, ανέφερε: “ Εγώ, αν δεν προκύψει κάτι άλλο με άλλον προπονητή από τις ζυμώσεις της διοίκησης, θα ήθελα στον ΑΡΗ τον Άγγελο Αναστασιάδη! Τον θεωρώ τον ιδανικότερο για να κάνει μια ομάδα με μικρούς παίκτες, με μικρό μπάτζετ. Τον θεωρώ κορυφαίο των κορυφαίων. Εάν δεν τον τιμήσει ο ΠΑΟΚ, εγώ το θεωρώ ως την ενδεδειγμένη λύση για τον ΑΡΗ, να τον πάρει και να τον κάνει μια πολύ καλή ομάδα. Τέτοιου βεληνεκούς προπονητές αρμόζουν στον ΑΡΗ”, και συνέχισε: Ξέρω ότι ανοίγω τους “ασκούς του Αιόλου”, αλλά και η Θύρα 4 δεν κυνηγούσε τον Ιωαννίδη να τον φέρει στον ΠΑΟΚ; Γιατί να μην πάρει ο ΑΡΗΣ τον Αναστασιάδη; Εγώ θέλω το καλό του ΑΡΗ και επειδή τον θεωρώ κορυφαίο, εκφέρω αυτή τη γνώμη και προτείνω στους πάντες και στα πάντα να κάνουν υπομονή και να του κάνουν προσέγγιση την κατάλληλη στιγμή και αν δεν τον τιμήσει ο ΠΑΟΚ, να τον πάρουν. Είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής.

Εγώ ξέρω πως δεν θα έρθει ο Άγγελος στον ΑΡΗ, απλώς δείχνω στον κ. Ηλιάδη  τον δρόμο. Αν δεν πάρει το νο1, ας πάρει το νο2. Πέρυσι πήραμε στην αρχή τον Κατσαβάκη, αλλάξαμε μετά άλλους 2, έγιναν εγκλήματα πέρυσι. Και θέλω να πω και ευχαριστώ στον κ. Σκόρδα, που έχω άπειρες διαφωνίες μαζί του, αλλά παρέλαβε κι αυτός την “χειροβομβίδα” στα χέρια του αλλά έσωσε την ομάδα”.