, Σάββατο
15 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο σπίτι του Βεστράτε την ώρα που έπαιζε κόντρα στη Λαμία

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Μπίργκερ Βερστράτε του Άρη, την ώρα που αγωνιζόταν στο παιχνίδι με τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε βρισκόταν στο “Κλ. Βικελίδης” για το παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία την περασμένη Τετάρτη (20/12), την ώρα που ληστές έμπαιναν στο σπίτι του και του αφαιρούσαν 45.00 ευρώ.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ποδοσφαιριστής του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα www.hln.be στο Βέλγιο.

Ο πρώην παίκτης της Αντβέρπ που βρέθηκε στην πατρίδα του για τις ημέρες των Χριστουγέννων δήλωσε μεταξύ άλλων: “Έμοιαζε σαν να είχε σκάσει μια βόμβα. Δύο Rolex, μερικές τσάντες Louis Vuitton, ρούχα, παπούτσια, … Όλα έχουν φύγει. Ευτυχώς, δεν έχω πολλά μετρητά στο σπίτι. Αλλά αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί αν λείπουν κι άλλα πράγματα που ακόμη δεν έχω δει”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.