12:27, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Τι συμβαίνει με τον Μακ;

robert-makΟ Ρόμπερτ Μακ είναι από χθες στο Όστερμπεεκ κι από σήμερα είναι εκεί και ο ατζέντης του, ο Γιουράι Βένγκλος.
Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα thessports.gr, ο Βένγκλος έφτασε στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ γιατί έχει ραντεβού με τον Λούμπος Μίχελ.
Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ χειρίζεται τις τελευταίες μέρες αποκλειστικά το θέμα Μακ, ήταν αυτός με τον οποίο είχε επικοινωνία ο ποδοσφαιριστής για να ενσωματωθεί πριν την λήξη της άδειας του στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις και μίλησε με τον Βένγκλος για να βρεθούν στο Όστερμπεεκ.
Ο Σλοβάκος ατζέντης, φτάνοντας στο ξενοδοχείο της ομάδας, είπε στους δημοσιογράφους ότι η επίσκεψή του αφορά το μέλλον του Μακ στον ΠΑΟΚ.
Το ότι ο Μακ ξεκίνησε άμεσα προετοιμασία, έχει δύο αναγνώσεις.
Πέραν της…. εύκολης (δεν βρήκε ομάδα και γύρισε για να παίζει), υπάρχει κι αυτη που λέει ότι ο Σλοβάκος προτιμά να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, έτσι ώστε αν έρθει πρόταση, να είναι έτοιμος να παίξει στην νέα ομάδα. Παίζει κι αυτό ρόλο και στις μεταγραφές.
Σ΄ αυτή τη φάση στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν για δύο ομάδες, που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό και μπορεί να δώσουν γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για “ενδιαφέρον” και όχι για επίσημες προτάσεις.
Το ραντεβού του Μίχελ με τον Βένγκλος έχει ενδιαφέρον, για να φανεί αν αυτό το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση “πώληση του Μακ”.