, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Τότεναμ: Έξι παίκτες και δύο επιτελείς του συλλόγου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

Έξι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ και δύο μέλη του προσωπικού του συλλόγου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στα χθεσινά τεστ που πραγματοποιήθηκαν.

Σήμερα θα υποβληθούν σε PCR για να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πριν ληφθούν αποφάσεις για τις διαδικασίες που έχει επιβάλλει η Premier League και η κυβέρνηση. Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ποιοι παίκτες και μέλη του προσωπικού έχουν διαγνωστεί θετικά στον ιό.

Όποιος βγει θετικός πρέπει να απομονωθεί για 10 ημέρες σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες, αν βγουν θετικοί θα χάσουν τον εντός έδρας αγώνα τους με την Ρεν, το ταξίδι τους στο Μπράιτον και τον αγώνα της Premier League με τη Λέστερ την επόμενη Πέμπτη.

Εάν τα τεστ PCR είναι επίσης θετικά, οι “Σπερς” μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο να στείλουν στην Premier League έγγραφο για να αναβληθεί ο αγώνας με την Μπράιτον, σύμφωνα με την The Telegraph.

Ο εντός έδρας αγώνας με την Ρεν πιθανότατα να διεξαχθεί κανονικά, δεδομένου ότι οι κανόνες της UEFA ορίζουν ότι οι αναμετρήσεις τίθενται σε κίνδυνο μόνο «εάν λιγότεροι από 13 παίκτες είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα A».