, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ιγνάτιος Καϊτετζίδης: Να αποδοθούν άμεσα τα κονδύλια του «Αντώνης Τρίτσης» στους δήμους

Είναι μοναδική ευκαιρία να γράψετε ιστορία και να αλλάξετε την Αυτοδιοίκηση είπε απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ ο πρόεδρος της ΠΕΔ ΚΜ Ιγνάτιος Καιτετζίδης από το βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ εξέφρασε την Αλληλεγγύη τους σε δημάρχους και δημότες των δήμων που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία; «Μπάλλος».

Υπογράμμισε ότι οι δήμοι σήκωσαν μεγάλο βάρος τόσο με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης  όσο και της  υγειονομικής κρίσης και είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει άμεσα η απόδοση στους Δήμους  των κονδυλίων που εγκρίθηκαν από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ υπογράμμισε ότι ένα μέτρο που θα βοηθούσε να κερδηθεί «η μάχη της λακκούβας» είναι να επιβληθεί ειδικό τέλος στις ΔΕΚΟ που έχουν τις υποδομές τους μέσα στους δήμους.

Ο κ Καιτετζίδης υπογράμμισε ότι η ολοκλήρωσης της Ψηφιακής Αναβάθμισης των Δήμων είναι απολύτως απαραίτητη και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μπορεί να γίνει εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.