21:39, Σάββατο
13 Αυγούστου 2022

Νέα συνεργασία για Κ. Μανδαλιανό ενόψει των εκλογών του 2023

Τον Διονύση Αβραμίδη, διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου ανακοίνωσε στην παράταξη “Νέα Πνοή” ο δήμαρχος Κορδλειού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως με χαρά υποδέχεται την παράταξη “Νέα Πνοή” ένα εξέχων μέλος της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας της πόλης, τον καθηγητή φυσικής αγωγής, Διονύση Αβραμίδη, διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Ο Διονύσης Αβραμίδης είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Καψωμάνη και έχουν αποκτήσει επτά παιδιά. Είναι γιος του ιερέως Ονουφρίου Αβραμίδη και είναι μεγαλωμένος με τις αρχές της χριστιανικής πίστης βαθιά ριζωμένες μέσα του κι αυτό τον έχει κάνει να ξεχωρίζει για το ήθος και την εντιμότητά του.

Σπούδασε φυσική αγωγή και κοινωνική θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδευθείς με υποτροφία της Ελλάδας στο εξωτερικό στην ψυχοκινητική αξιολόγηση και στη διοίκηση και μιλά αγγλικά, γερμανικά σερβικά και κροατικά.

Έχει εργαστεί στα 3ο ΓΕΛ Ευόσμου, 3ο ΤΕΕ Ευόσμου και 11ο Δημ. Σχολείο Ευόσμου.

Σε ότι αφορά τη δράση του ως ενεργού πολίτη είναι συνδικαλιστικό μέλος των καθηγητών της Ε΄ ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Πολυτέκνων, δημιούργησε την πρώτη ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα το 1988 και είναι ιδρυτικό μέλος: του θρησκευτικού σωματείου Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, των παιδικών θρησκευτικών κατασκηνώσεων Αγ. Δημήτριος και των αθλητικών σωματείων του Ευόσμου.

Στο πλαίσιο των διακρατικών συνεργασιών αθλητισμού διοργανώνει τα τελευταία 20 χρόνια διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου, ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης σε ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου συμμετέχοντας στην οργάνωση και αξιολόγηση στελεχών τους.