21:48, Σάββατο
13 Αυγούστου 2022

Ο πεζόδρομος του Κορδελιού θα μετατραπεί σε γήπεδο μπιτς βόλεϊ

Το 4ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή του αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, “ανοίγει πανιά” και επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεων, σε μια ξεχωριστή διοργάνωση που αναμένεται προσφέρει και φέτος ένα συναρπαστικό θέαμα.

Από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε “παραλία”, στο πλαίσιο των τριήμερων αγώνων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς δια του Τμήματος Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερίου Κορδελιού και τις Ακαδημίες Βόλεϊ Όλυμπος Κορδελιού, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν το beach volley να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα αθλητικής αναψυχής.

Πρόκειται για το μοναδικό τουρνουά στη χώρα με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων των 2 ατόμων, άνω των 16 ετών, με στόχο την άθληση, την αναψυχή και την ψυχαγωγία, συμβάλλοντας στη διάδοση του συναρπαστικού αυτού αθλήματος.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν, όμως απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή και η ολοκλήρωση της, με την κατάθεση των ΥΔ. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης για πρώτη φορά φέτος ενεργοποιείται ο θεσμός του εθελοντισμού, με τους εθελοντές να συμβάλουν στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι».