03:21, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Ψωμιάδης: Η Θεσσαλονίκη δεν θα δει ξανά έργο διοίκησης Ψωμιάδη

“Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί. Αν όλα όσα είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, είχαν βγει πριν από 20-30 χρόνια, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δεν θα τολμούσε κανένας αλητήριος να έφτανε σε τέτοιες πράξεις”, είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το κίνημα metoo.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε στη συνέχεια: “Είμαι έτοιμος να επιστρέψω και στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση. Γκάλη μπορεί να ξαναδεί η Θεσσαλονίκη, έργο διοίκησης Ψωμιάδη δεν θα ξαναδεί” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

Οσον αφορά την παρουσία του στη Φάρμα είπε: “Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω, αφήστε με να ζήσω, όσο θα ζήσω, όπως το θέλω. Δεν ζούμε όπως θέλουμε γιατί πάντοτε λέμε τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Και εκεί στο μποστάνι, στα προβατάκια, στην αγελάδα, στα γουρουνάκια και στις κοτούλες κατάλαβα πολλά. Η ζωή μας κρέμεται σε μια κλωστή. Η ζωή μας είναι στιγμές, εικόνες. Ζήσε. Με αυτές τις εικόνες έφυγα από τη Φάρμα”.

Όπως είπε, ετοιμάζει κάτι στην τηλεόραση. “Ετοιμάζω τηλεοπτική παρουσία, ή θα με δείτε κάπου σε ένα πάνελ, ή σε Κοκλώνη, Voice, κάτι τέτοιο ετοιμάζω. Θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη. Με τον Λιάγκα όχι γιατί είναι εγωϊστάκος. Εδώ μαλώνει με τη Φαίη, μαζί μου δεν θα μαλώνει;