, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Δ. Ασλανίδη με Ιγν. Καϊτεζίδη – Τι συζήτησαν

Τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, υποδέχθηκε στο δημαρχείο ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και προέκυψε ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα που απασχολούν το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πορεία των εργασιών του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά καθώς και μια δέσμη προτάσεων για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κατασκευής Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (flyover). Ο δήμαρχος Παύλου Μελά έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα βελτίωσης των αστικών συγκοινωνιών και στην επέκταση του Μετρό στα δυτικά,  τονίζοντας την σημασία που έχουν αυτές οι παρεμβάσεις για την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Καϊτεζίδης δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που συναντώ έναν νέο δήμαρχο με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο του. Τα θέματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάντοτε πολλά και σύνθετα για αυτό χρειαζόμαστε κλίμα συνεργασίας αλλά και συνέργειες για να τα ξεπεράσουμε».

Από την πλευρά του, ο κ. Ασλανίδης τόνισε την εκτίμηση που έχει προς το πρόσωπο του Προέδρου της ΠΕΔ συμπληρώνοντας: «Είναι χαρά μου να υποδέχομαι έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό που με την γνώση του αλλά και την πορεία του έχει διαμορφώσει ένα εξαιρετικό πλαίσιο συνεργασίας όλων των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την βελτίωση του επιπέδου ζωής των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.