Τη δολοφονία του 19χρονου που έγινε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη μετά από οπαδική συμπλοκή καταδικάζει ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο ίδιος καλεί την αστυνομία να πράξει τα δέοντα και τονίζει πως δεν πρέπει τέτοιες εγκληματικές πράξεις να αμαυρώσουν τον αθλητισμό. Τέλος, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου:
Η δολοφονία του νεαρού φιλάθλου στην πόλη μας είναι μία μαύρη σελίδα για τη Θεσσαλονίκη. Είναι μία ήττα της πόλης και του οπαδικού κινήματος. Καταδικάζω με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την οπαδική βία, τις συμπλοκές, κάθε μορφή βίας.
Καλώ τις Αστυνομικές Αρχές να πράξουν τα δέοντα, να συλλάβουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον ή τους δράστες και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές χωρίς να χαθεί χρόνος. Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε πρωτίστως τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών και να αποτρέψουμε τέτοια εγκλήματα στο μέλλον.
Δεν πρέπει τέτοιες εγκληματικές πράξεις να αμαυρώσουν τον αθλητισμό, να αποξενώσουν τη φίλαθλη κοινότητα από τα αθλητικά δρώμενα. Οι πρωταγωνιστές, αθλητές και φίλαθλοι, αγωνίζονται, κρατούν σημαίες και λάβαρα μέσα στα γήπεδα -όχι μαχαίρια και όπλα στους δρόμους της πόλης.
Κάθε μία και κάθε ένας, από όποια θέση και αν βρισκόμαστε, να ενώσουμε τις φωνές μας, ώστε να βάλουμε ένα τέρμα σε τέτοια φαινόμενα. Όλοι μαζί να υψώσουμε, επιτέλους, τείχος προστασίας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του θύματος. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι.

