Αυλαία με Πάολα για την 81η ΔΕΘ! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αυλαία με Πάολα για την 81η ΔΕΘ!

Το ωράριο λειτουργίας και οι εκδηλώσεις της τελευταίας ημέρας – Σπεύσατε…

ΔΕΘ

Επίκεντρο της ζωής στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα παραμένει η 81η ΔΕΘ και μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένει με πολλές εκπλήξεις όσους δεν την επισκέφθηκαν ακόμη.

Η μεγάλη γιορτή της πόλης ολοκληρώνεται με την Πάολα να βάζει «φωτιά» απόψε, στις 21:30, στη σκηνή των Music Events Live. Μαζί της στην υπαίθρια σκηνή στο Τόξο της ΧΑΝΘ και οι REC. Χθες το βράδυ ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy και ο Γιώργος Παπαδόπουλος προκάλεσαν ρίγη ενθουσιασμού στους χιλιάδες θαυμαστές τους.

Στο θεματικό αφιέρωμα Exclusive Beauty & Fashion μέχρι τις 20:00 διεξάγονται συνέχεια εργαστήρια σχεδίου και κατασκευής ενδύματος, dance show και hair show.

Σήμερα, στις 20:30 πραγματοποιείται και η απονομή βραβείων του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους, ενώ λίγο νωρίτερα στην υπαίθρια σκηνή μπροστά από το κτίριο διοίκησης θα δοθεί η παράσταση «Ο γύρος της Μπουγάδας σε 30 λεπτά» από τους Gypsy Moth.

Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της ημέρας περιλαμβάνεται και εκδήλωση στις 18:00 (υπαίθριος χώρος Α11) με θέμα την κοινή στήριξη που προσφέρουν η UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.

Σήμερα η Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 22:00.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ