Αύριο απολογούνται Μπούκουρας, Γερμενής, Ηλιόπουλος - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αύριο απολογούνται Μπούκουρας, Γερμενής, Ηλιόπουλος

Ενώπιον των εφετών-ανακριτών

17_22254379Σε απολογία καλούνται αύριο ενώπιον των εφετών-ανακριτών , οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, μετά την προθεσμία που είχαν λάβει.

Οι τρεις βουλευτές, κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο πριν από λίγες μέρες η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες , για τον Γ. Γερμενή, μεταξύ των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι δικαστικές αρχές, περιλαμβάνεται και η κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, με την οποία ο συγκεκριμένος βουλευτής χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» με κεντρικό ρόλο στην επιλογή και εκπαίδευση νεοσύλλεκτων αλλά και σε επιχειρήσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Επίσης, οι ίδιες κατηγορίες, βρίσκονται και σε άλλη μία κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, για τον κ. Μπούκουρα, ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα, που πουλά προστασία σε επιχειρήσεις της Κορίνθου, του Ξυλόκαστρου και του Κιάτου.

Τέλος, και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατονομάζεται από μάρτυρες ως «μεγάλο στέλεχος», με ιδιαίτερα ουσιαστικό ρόλο στην οργάνωση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ