Αυτό το sex toy μπορεί να σε αφήσει έγκυο! - Karfitsa.gr
Διεθνή

Αυτό το sex toy μπορεί να σε αφήσει έγκυο!

Κυκλοφορεί ήδη στην αγορά

ImageHandler

Κι όμως δεν είναι όλα τα sex toy τα ίδια. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στην αγορά ένα τελείως διαφορετικό sex toy που η κύρια διαφορά του σε σχέση με άλλα είναι ότι το συγκεκριμένο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τεχνητή γονιμοποίηση!

Μάλιστα, τώρα η δημιουργός του Stephanie Berman συγκεντρώνει χρήματα, ώστε να δημιουργήσει μια δεύτερη έκδοση της συσκευής «Semenette».

Σύμφωνα με την ίδια η όλη ιδέα γεννήθηκε, όταν εκείνη και η σύντροφός της αποφάσισαν ότι ήθελαν να κάνουν μία οικογένεια.

«Σκεφτήκαμε σχετικά με τις επιλογές μας και δεν ήμασταν ιδιαίτερα ευχαριστημένες με κάποια από αυτές», δήλωσε η Berman, εξηγώντας πώς κατέληξε στη δημιουργία αυτού του sex toy.

Σημειώνεται πως το «Semenette» βρίσκεται προς πώληση για περίπου 130 ευρώ και έχει προταθεί ως το sex toy της χρονιάς για ζευγάρια στα αμερικανικά βραβεία Xbiz.

Η δημιουργός του, τέλος, μεταξύ άλλων, λέει πως ότι το εν λόγω sex toy το έχουν αγοράσει πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένων ετερόφυλων ζευγαριών και άνδρες με στυτική δυσλειτουργία.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ