"Αυτοψία" Καϊτεζίδη σε νέο περιβαλλοντικό έργο (φωτο) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

“Αυτοψία” Καϊτεζίδη σε νέο περιβαλλοντικό έργο (φωτο)

Με το νέο αμαξοστάσιο αλλάζει η δομή και η λειτουργία της Διεύθυνσης Καθαριότητας...

 

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Ποιότητα στις καθημερινές υπηρεσίες με το νέο αμαξοστάσιο του δήμου»
Επίσκεψη στο νέο αμαξοστάσιο του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Αυτοψία στους χώρους  όπου εδώ και μερικές ημέρες λειτουργούν οι υπηρεσίες της διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του δήμου (και όπου έχουν μεταφερθεί τα οχήματα και όλος ο εξοπλισμός) ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ενώ ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εργαζόμενους.   «Επισκέφτηκα το νέο αμαξοστάσιο, έναν εντυπωσιακό χώρο, ένα στολίδι για μια υπερσύγχρονη υπηρεσία, η λειτουργία της οποίας ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, αλλά και του προσωπικού του δήμου μας. Με το νέο αμαξοστάσιο αλλάζει η δομή και η λειτουργία της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, ενώ εδώ θα λειτουργεί το νέο σύγχρονο συνεργείο και πλυντήριο αυτοκινήτων. Όλα αυτά έχουν ένα και μόνο στόχο. Να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών του δήμου και να βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη», σημείωσε  ο κ. Καϊτεζίδης.

Ο δήμαρχος κατά την επίσκεψη του στο αμαξοστάσιο συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης κ. Γιάννη Καρτάλη και κ. Γιάννη Ντίτσιο, τον αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Κεδίκογλου, τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σωκράτη Δωρή, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γιάννη Τολίδη, καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Επίσης, στο σύντομο χαιρετισμό του  ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που κάνουν για να βελτιωθεί η καθημερινότητα του πολίτη. Ακόμη, επισήμανε τη δυνατότητα που δίνει αυτός ο υπερσύγχρονος χώρος να δημιουργηθεί ένα «εργοτάξιο πολιτισμού» με διοργανώσεις στους άνετους χώρους του ακόμη και κινηματογραφικών προβολών, εκθέσεων και διαλέξεων, κάτι μοναδικό για εργοτάξιο καθαριότητας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι το νέο αμαξοστάσιο, που βρίσκεται στην περιοχή Πατριαρχικά Πυλαίας, εκτείνεται σε έκταση 10 στρεμμάτων, διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν συνολική έκταση 3.200 τ.μ. και εξωτερικούς χώρους 6.700 τ.μ., όπου φιλοξενούνται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Επίσης οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μοντέρνα αίθουσα ανάπαυσης για το προσωπικό με υπερσύγχρονους χώρους υγιεινής, καθώς επίσης και ευρύχωρες αποθήκες για την συγκέντρωση και ταξινόμηση των υλικών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ