Ο Όμιλος Epsilon Net ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης της υπηρεσίας «Epsilon All In One» από την ΑΑΔΕ, η οποία αποτελεί τη βάση για τη διάθεση προς τις επιχειρήσεις της ολοκληρωμένης σειράς λύσεων All in one Cash Register/POS, που συνδυάζει και διασυνδέει:
* Εφαρμογές Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης ή συστήματα ERP.
* Υπηρεσίες Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης αδειοδοτημένου με αναβαθμισμένη πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΠΟΛ Α.1158/2023.
* Soft POS για την αποδοχή πληρωμών μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η οικογένεια λύσεων «Epsilon All in One» προσφέρει άμεσες ευκολίες για πληρωμές με κάρτες χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φορολογικών μηχανισμών, ενσωματώνοντας σε μια συσκευή διαφορετικές επιλογές όπως: Νέου τύπου ψηφιακή ταμειακή μηχανή διασυνδεδεμένη με POS και Πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης εύκολα και απλά σε μια συσκευή! Ολοκληρωμένη λύση ERP με POS και Πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Στόχος του Ομίλου Epsilon Net είναι να προσφέρει στους πελάτες του, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, έναν εύχρηστο συνδυασμό ψηφιακής ταμειακής μηχανής και POS ή ERP και POS ώστε να προσαρμοστούν άμεσα, απλά και με ασφάλεια στα νέα δεδομένα της αγοράς και στις απαιτήσεις της νομοθεσίας.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL




