, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Noval Property: Ολοκληρώθηκε το σύγχρονο κτήριο logistics στη Μάνδρα Αττικής

Η Noval Property ολοκλήρωσε την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων logistics στη Μάνδρα Αττικής και παρέδωσε το ακίνητο προς χρήση στη μισθώτρια εταιρεία Σήγκαλ Διαμεταφορική Εμπορική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (Seagull).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για μια καινοτόμα και περιβαλλοντικά βιώσιμη επένδυση, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 και συνίσταται στην κατασκευή ενός Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα ξηρού φορτίου, στοχεύοντας να είναι το πρώτο κτήριο logistics με πιστοποίηση LEED GOLD στην Ελλάδα.

Η Noval Property, πιστή στη στρατηγική της, σχεδιάζει και επενδύει σε Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής με υψηλές προδιαγραφές που εξασφαλίζουν μέγιστο αποθηκευτικό όγκο, υψηλή ευελιξία στη χρήση στατικών και δυναμικών μέσων αποθήκευσης, υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική, βιώσιμη λειτουργία και χαμηλό κόστος λειτουργίας».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.