19:09, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Άκρατος Οίνος, η απόλαυση του κρασιού και του φαγητού

Ένα από τα new entry στο χώρο του κρασιού και της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης είναι ο Άκρατος Οίνος. Άνοιξε το 2019 στα Λαδάδικα και έκτοτε έχει γίνει talk of the town για τους λάτρεις του οίνου και τον ποιοτικών μεσογειακών γεύσεων. Η επιλεγμένες ετικέτες κρασιών συνδυάζονται απολαυστικά ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με την ελληνική μεσογειακή κουζίνα με επιλογές τόσο σε θαλασσινά όσο και σε κρεατικά, με χειροποίητα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς. Από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στον χώρο προϊδεάζεσαι ότι έχει επισκεφθεί ένα μαγαζί που γνωρίζει καλά τα πάντα γύρω από τον οίνο. Ο χώρος του διατηρητέου κτιρίου που στεγάζεται ο Άκρατος Οίνος συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο, υπό την υπόκρουση ποιοτικής μουσικής.
Εμείς δοκιμάσαμε και σας συστήνουμε τα εξής πιάτα: Τηγανιστές πατάτες με σωταρισμένο κιμά, αυγό και στάκα Χανίων, κριθαρότο με μοσχαράκι κοκκινιστό, ριζότο άγριων μανιταριών με λάδι τρούφας, σαρδέλες στη σχάρα παντρεμένες με φρέσκια ντομάτα και φρυγανισμένο ψωμί.
Info: Κατούνη 11 Λαδάδικα Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310 534 405 και 6945675031, instagram: akratosoinos.19 και facebook: Άκρατος Οίνος