, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΚΑΡΠΟΣ: Φρεσκοψημμένοι ξηροί καρποί και ‘’ψαγμένα’’ τοπικά προϊόντα

Αν ψάχνεις τους πιο φρεσκοψημμένους και γευστικούς ξηρούς καρπούς τότε θα πρέπει να επισκεφθείς το ΚΑΡΠΟΣ, στην Π. Πατρών Γερμανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι ξηροί καρποί όμως δεν είναι το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις και να ξετρελαθείς σε αυτό το μαγαζί, καθώς είναι γνωστό για την μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, αλλά και βιολογικών προϊόντων, οσπρίων, κρασιών και σοκολάτες. Εδώ θα ανακαλύψεις το πιο νόστιμο φιστίκι και τα πιο ‘’ψαγμένα’’ ελληνικά τοπικά προϊόντα όπως μαρμελάδες, που δεν βρίσκεις σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Ο ΚΑΡΠΟΣ έχει ένα ακόμη κατάστημα, στη Βενιζέλου, εκεί μάλιστα ψήνονται καθημερινά οι ξηροί καρποί, και άμεσα μεταφέρονται στην Π.Π.Γερμανού φρέσκοι και έτοιμοι για… κατανάλωση!
info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 30, ανοιχτά καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 00:00, τηλέφωνο 231 401 4287 και το τηλέφωνο στο κατάστημα της Βενιζέλου 46 είναι 231 4027680

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.