06:08, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

To BOX μεγαλώνει με νέες υπηρεσίες!

Το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, διευρύνει τη δραστηριότητά του και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες συνεργασίες και νέα καταστήματα. Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον το BOX, φέρνει στην πόρτα των καταναλωτών εκτός από το αγαπημένο τους φαγητό, και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ«Μασούτης» και «Κρητικός».

Μέσα από τοBOXapp (Android, iOS)και το www.box.gr,οι καταναλωτές μπορούν πλέον να επιλέξουν από το σούπερ μάρκετ –για πρώτη φορά- όλα τα προϊόντα που επιθυμούν(πάνω από 10.000 κωδικοί ανά αλυσίδα), με τις ίδιες τιμές και τις προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα «Μασούτης» και «Κρητικός», σε περισσότερες από 50 πόλεις πανελλαδικά. Επίσης, μπορούννα χρησιμοποιούν την κάρτα πιστότητας των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, ενώ η παράδοση των παραγγελιών γίνεται ακόμα και αυθημερόν.Στα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», η υπηρεσία online delivery του BOX είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Μυτιλήνη κ.ά.), ενώ διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδο, κ.ά.) είναι και στα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ». Ηαποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.
Με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app, οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν και τα προνόμιατου ΒΟΧ, όπως πόντοι για εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, πακέτα data(GB) από την COSMOTE ή δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.
Το ΒΟΧ, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2019,έχει μπει δυναμικά στην αγορά του onlinedelivery. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η συμφωνία με το Skroutz Food, την υπηρεσία food delivery τουSkroutz. Οι χρήστες του Skroutz Foodπου είτε επισκέπτονται το site, είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή της υπηρεσίας, μεταφέρονται στην πλατφόρμα του BOX για να κάνουν τις παραγγελίες τους, ενώ στο δίκτυο του BOX θα ενταχθούν -εφόσον το επιθυμούν- επιπλέον νέα καταστήματα εστίασης, που σήμερα βρίσκονται μόνο στην πλατφόρμα του Skroutz. Πριν από λίγο καιρό το ΒΟΧ εγκαινίασε την συνεργασία του και με την Edenred υποστηρίζοντας πληρωμές από κάρτες Ticket Restaurant®στα περίπου 600 συνεργαζόμενα καταστήματα που δέχονται τις συγκεκριμένες κάρτες.

Οφέλη ΒΟΧ

Σήμερα, οι πελάτες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματασε 33 πόλεις πανελλαδικά. Εκτός από τις δημοφιλείς αλυσίδες εστίασης που θα βρει κανείς στο ΒΟΧ, αυτό που κάνει την πλατφόρμα να ξεχωρίζει είναι –μεταξύ άλλων- είναι και η δημιουργία προσωπικού προφίλ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις, κάθε χρήστη, η δυνατότητα για προγραμματισμό της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, αλλά και η μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες.Η υπηρεσία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ενώ όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσουν και άλλες συνεργασίες με αλυσίδες τροφίμων.
 

#Tags: BOX, Cosmote