Τις εγκαταστάσεις της STANCOLAC Α.Ε. επισκέφθηκε  ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Τις εγκαταστάσεις της STANCOLAC – ΦΩΤΙΟΥ Α.Ε. επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης στα πλαίσια του κύκλου επισκέψεων που πραγματοποίησε σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες του νομού Θεσσαλονίκης οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και διεθνή αγορά και αναπτύσσουν έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.
Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στις  παραγωγικές γραμμές, στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς και στους χώρους αποθήκευσης και διανομής, οι κκ. Φωτίου Στέργιος, Ιδρυτής και επίτιμος Πρόεδρος, Φωτίου Φώτης, Διευθύνων Σύμβουλος και Χατζηκώστας Δημήτριος, Διευθυντής Εξαγωγών και μέλος του Δ.Σ. της STANCOLAC A.E.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Υπουργός ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προγράμματα επενδύσεων που υλοποιεί η εταιρεία, τα πλάνα επέκτασης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων μέσω της κατασκευής νέας παραγωγικής μονάδας έκτασης 6.000 τ.μ. αλλά και συνολικά για τα προβλήματα που προέκυψαν στον κλάδο κατά την περίοδο της πανδημίας. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του εργοστασίου κ. Μιχαηλίδη Δημήτριο για την όλη παραγωγική διαδικασία καθώς και για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων.
Σε δηλώσεις του ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε τα εξής : «Είναι εντυπωσιακό το ότι στην Ελλάδα έχουμε επιχειρήσεις σαν την STANCOLAC που μπορεί και παράγει βιομηχανικά προϊόντα και χρώματα, ανάλογα των μεγαλύτερων βιομηχανιών του εξωτερικού σε ποιότητα εξαιρετική και με την δυνατότητα να εξάγονται στις μεγάλες αγορές του κόσμου. Η Ελλάδα της προόδου είναι η Ελλάδα η εξωστρεφής, η Ελλάδα η παραγωγική. Η επίσκεψη μου εδώ πραγματοποιήθηκε για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τι έχουνε καταφέρει και θα είμαστε στο πλάι τους σε όλα τα μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια διότι τέτοιου είδους εταιρείες πρέπει να προχωράνε.»
Με το πέρας της συνάντησης, απονεμήθηκε στον κ. Γεωργιάδη τιμητική πλακέτα για το έργο που επιτελεί στο Υπουργείο καθώς και για την συνολική στήριξη και ουσιαστική συνδρομή του στο χώρου του εμπορίου και του επιχειρείν.