, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright στηρίζει ο Όμιλος Intracom

Ο Όμιλος Intracom συνεχίζει και στηρίζει από το 1996 το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright, ενισχύοντας τις προσπάθειές του για την πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών του στόχων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα στα χρόνια και μέσω χορηγιών και διαφορετικών δράσεων, οι εταιρείες του ομίλου Intracom προάγουν την παιδεία και στηρίζουν τους τομείς της εκπαίδευσης, του ανθρώπινου κεφαλαίου, της έρευνας και της ανθρωπιστικής ανάπτυξης. Μέσω της στήριξης προς το Ίδρυμα Fulbright, o όμιλος συμβάλλει ουσιαστικά στην ακαδημαϊκή εξέλιξη Ελλήνων πολιτών, την πραγματοποίηση των στόχων αξιόλογων νέων ανθρώπων και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας.

Το Ίδρυμα Fulbright προσφέρει υποτροφίες σε Έλληνες και Αμερικανούς πολίτες, λειτουργεί ως το επίσημο κέντρο πληροφόρησης για τις σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρέχει πληροφορίες για προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή του το 1948, το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα έχει απονείμει περισσότερες από 6.000 υποτροφίες, δημιουργώντας ένα δραστήριο και δυναμικό δίκτυο υποτρόφων και αποτελεί τη ναυαρχίδα των διεθνών προγραμμάτων εκπαιδευτικών ανταλλαγών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε συνεργασία με περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.