09:33, Πέμπτη
27 Ιανουαρίου 2022

Ο Μάκης Δημάκης μιλά για το δυναμικό comeback του στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης

Από τον Πόλι Μαυρόπουλο

«Ελάτε να θυμηθούμε τα παλιά, και να διασκεδάσουμε ξανά με τη ψυχή μας. Το party, τώρα ξεκινά στο Icon» είναι το moto του Μάκη Δημάκη, για το δυναμικό comeback του, στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, μετά από αποχή δύο χρόνων, λόγω του Covid 19. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, ανυπομονώντας για την μεγάλη επιστροφή του στις πίστες της συμπρωτεύουσας, από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, θα δίνει εκ νέου τον παλμό του κεφιού, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο «ICON», που ανακαινίστηκε, για να τον υποδεχτεί,τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας… Μαζί του, ο σπουδαίος κρητικός λυράρης Νίκο Ζωϊδάκης, σε ένα «πάντρεμα», που χρόνια τώρα ήθελαν, και οι δύο τους, να πραγματοποιήσουν. Ο Μάκης Δημάκης, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Νίκο Ζωϊδάκη, και μαζί με ένα επιτελείο νέων και ταλαντούχων ερμηνευτών, υπόσχονται, να παρουσιάσουν στο «Icon», το πιο ανεβαστικό, ξεφαντωτικό, διασκεδαστικό πρόγραμμα, που δεν έχει ξαναζήσει μέχρι σήμερα, η Θεσσαλονίκη.

–       Πώς νιώθετε που επιστρέφετε στις πίστες μετά από δύο χρόνια, λόγω του covid 19;

«Ήταν ένα μεγάλο δύσκολο χρονικό διάστημα, για όλους μας. Και δεν είμαστε μόνο εμείς οι τραγουδιστές, αλλά υπάρχει μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων γύρω μας, που αεργούσαν και αυτοί, αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά προβλήματα, στην επιβίωση της καθημερινότητας. Δεν σου κρύβω, πώς είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφουμε στους παλιούς μας ρυθμούς, που θα ξανασυναντηθούμε, να διασκεδάσουμε όπως παλιά, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, τηρώντας όλα τα μέτρα…

–       Ξεκινάτε στο Icon μαζί με τον Νίκο Ζωϊδάκη…

«Ναι, πρώτα ο Θεός, από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου , μαζί με τον φίλο μου, Νίκο Ζωϊδάκη, ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω, ένας άνθρωπος που περνάμε πολύ καλά οι δύο μας, και θα φροντίσουμε να το μεταφέρουμε και στον κόσμο όλο αυτό, για να περάσει καλά, να διασκεδάσει μαζί μας. Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, για πολύ χορό και κέφι, και πιστέψτε με, θα δώσουμε όλο μας το είναι, για να περάσει ο κόσμος καλά. Μας έλειψε η επαφή με τον κόσμο πραγματικά…»

–       Πώς πέρασε ο Μάκης Δημάκης την περίοδο της καραντίνας…

«Απομονωμένος όπως όλοι μας. Ευτυχώς είχα δίπλα μου, τους δικούς μου ανθρώπους, προσέχαμε πάρα πολύ… Η περίοδος της καραντίνας, ήταν δημιουργική για εμένα, γιατί πέρασα πολλές ώρες στο στουντιάκι που έχω φτιάξει στο σπίτι μου, γράφοντας τραγούδια, και δημιουργώντας όμορφα μουσικά πράγματα… Παρόλα αυτά, υπήρχε ένα καθημερινό άγχος, για το τι μέλλει γενέσθαι, στη ζωή μας γενικότερα, μετά από το τεράστιο κακό που μας προκάλεσε η πανδημία αυτή…

–       Τι περιμένουμε μουσικά από τον Μάκη Δημάκη;

«Για την ώρα, έχουμε αφοσιωθεί στις νυχτερινές μας εμφανίσεις στο Icon, οπου θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια, και σύντομα, θα απολαύσουμε και νέα τραγούδια…»

Από την έντυπη εφημερίδα