"Τα δάνεια υπερκαλύπτονται απο την προσωπική μου περιουσία"! - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Τα δάνεια υπερκαλύπτονται απο την προσωπική μου περιουσία”!

"Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε" δηλώνει σε όλους τους τόνους ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Κοντομηνάς ύστερα απο τα εντάλματα για το ΤΤ, δηλώνει πως δεν έχει κάνει τίποτα παράνομο. «Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία. Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει», ανέφερε.

Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες προσθέτει ο επιχειρηματίας και καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος του ομίλου DEMCO, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

«Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία» τονίζει σε δήλωσή του και καταλήγει: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».

Ο Δ. Κοντομηνάς έστειλε και μήνυμα στους εργαζόμενους του Alpha, ευχαριστώντας τους για τη στήριξή τους.

Κύκλοι του επιχειρηματία είχαν δηλώσει νωρίτερα στο «vima.gr»: «Ο πρόεδρος του Alpha δεν έχει λόγο να ανησυχεί και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Tο δάνειο έχει ληφθεί σύμφωνα με τις τραπεζική πρακτική και νομιμότητα και δεν υπάρχει παρανομία. Το δάνειο εξυπηρετείται και οι εγγυήσεις που έχουν δοθεί είναι προσωπικές και υπερβαίνουν το ύψος του δανείου. Μόλις λάβει γνώση του κατηγορητηρίου θα υπάρξει κανονική ανακοίνωση».

Mιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά Δήμος Βερύκιος, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία παρανομία, οι προσωπικές εγγυήσεις που έχει δώσει ο κ. Κοντομηνάς είναι μεγαλύτερες από τα δάνεια και εξήγησε ότι ο κ. Κοντομηνάς είχε μπει στο νοσοκομείο από προχθές με λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι χθες όταν βγήκαν τα εντάλματα.

 

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ