Η αποθήκη του Λιμανιού Θεσσαλονίκης που προορίζεται για πρόσφυγες! (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Η αποθήκη του Λιμανιού Θεσσαλονίκης που προορίζεται για πρόσφυγες! (ΦΩΤΟ)

Έχει δίπλα γυμναστήριο και... parking

του Βαγγέλη Στολάκη 

Μια ανάσα πριν τα Λαδάδικα, μια από τις γραφικότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης βρίσκεται η αποθήκη 9 του Λιμανιού Θεσσαλονίκης που ανήκει στο δήμο και προορίζεται για τους πρόσφυγες.

Οι αντιδράσεις των κατοίκων των Διαβατών που έφεραν οι εργασίες του στρατού στο πρώην στρατόπεδο “Αναγνωστόπουλου” ανάγκασε την κεντρική κυβέρνηση να σκεφτεί εκ νέου τους χώρους οι οποίοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας.

Η αποθήκη 9 (όπως και το εργοστάσιο ΥΦΑΝΕΤ αλλά και το πρώην στρατιωτικό Νοσοκομείο 424) προτάθηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη κατά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο καμμένο στην αποθήκη 9 έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες προκειμένου ο χώρος να γίνει κατάλληλος για να υποδεχτεί τους πρώτους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι δίπλα ακριβώς από την αποθήκη 9 βρίσκεται γνωστό γυμναστήριο και ένας από τους χώρους στάθμευσης του Λιμανιού.

Δείτε τις φωτογραφίες του karfitsa.gr: 

Limani-Prosfyges (1) Limani-Prosfyges (2) Limani-Prosfyges (3) Limani-Prosfyges (5) Limani-Prosfyges (6) Limani-Prosfyges (7) Limani-Prosfyges (8)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ