Δεν αντέχει άλλα «παιχνίδια» - Karfitsa.gr
Απόψεις Αρθρογράφοι

Δεν αντέχει άλλα «παιχνίδια»

Του Βασίλη Μάστορα

mastoras1

Του Βασίλη Μάστορα

 

Θεωρητικά το στραπάτσο του τρίτου υποβιβασμού του Άρη έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμό στην κοινωνία του συλλόγου και να δημιουργήσει μία άνευ προηγουμένου συσπείρωση των παραγόντων. Αντί αυτού κυριαρχεί η θεωρητικολογία, οι ασκήσεις επί χάρτου και η εσωστρέφεια η οποία ιστορικά αποτελεί χαρακτηριστικό του μεγάλου συλλόγου.

Ο κ. Λάμπρος Σκόρδας περιμένει πλέον σιωπηρός την απόφαση του δικαστηρίου στην αίτηση ανάκλησης της διοίκησης, την ίδια ώρα που η αγωνία να παραμείνει στην προεδρική καρέκλα της ΠΑΕ Άρης περισσεύει στον σημερινό πρόεδρο κ. Στεφανίδη.

Πάντα θεωρητικά, ο κ. Στεφανίδης που είναι διορισμένος και όχι εκλεγμένος, θα έπρεπε να δημιουργήσει συνθήκες σύνθεσης των όποιων δυνάμεων εκφράζουν τη διάθεση να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Άρη. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που ο κ. Στεφανίδης δεν δύναται να συνεισφέρει οικονομικά κάτι για το οποίο επαίρονται οι υπόλοιπο διεκδικητές της διοίκησης. Σ’ αυτό το πλαίσιο η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης στον κ. Γαλανό, υποψήφιο να διοικήσει την ομάδα, κατά την Γ.Σ. του ερασιτέχνη Άρη υποδηλώνει δύο πράγματα: πρώτον ότι ο κ. Στεφανίδης έχει χάσει την ψυχραιμία του και δεύτερον ότι δύσκολα θα προκρίνει μία διοικητική λύση στην οποία δεν θα χωράει ο ίδιος. Το σημαντικότερο είναι ότι σε μία χρονική περίοδο που στον Άρη δεν περισσεύει κανείς ο κ. Στεφανίδης πολώνει το κλίμα, δημιουργεί μέτωπα και απαξιώνει πρόσωπα τα οποία τουλάχιστον προσφέρθηκαν με δημόσια δήλωση τους να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και ο κ. Κούγιας για τις προθέσεις του οποίου μιλάει απαξιωτικά ο κ. Στεφανίδης. Ο γνωστός Ποινικολόγος επανερχόμενος την περασμένη Πέμπτη στο θέμα τόνισε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ότι ισχύει η πρόταση του «δέκα επώνυμοι παράγοντες του Άρη να βάλουν από 300.000 ευρώ».

Πώς επιχειρεί να βοηθήσει τον αιμορραγούντα Άρη ο κ. Στεφανίδης; Με «μαξιλάρι» τον αδιευκρίνιστων προθέσεων πρώην πρόεδρο κ. Δασυγένη επιχειρεί να δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες που θα επιτρέπουν στην ομάδα να αγωνιστεί στην Football League. Πέραν όμως των όσων υποστηρίζει ο πρόεδρος του Άρη για τα χρήματα που απαιτούνται γι’ αυτή την επιλογή, οι γνωρίζοντες καλά το θέμα τονίζουν ότι θα απαιτηθούν τουλάχιστον 3,5 εκ. ευρώ για να ξεπεράσει η ομάδα όλες τις δυσκολίες και να κάνει πρωταθλητισμό. Ποσό το οποίο θεωρείτε αδύνατον να εξευρεθεί από πρόσωπα. Και δεν είναι μόνον αυτό. Το πλάνο της εκκαθάρισης της ΠΑΕ εν λειτουργία με την υπαγωγή στο άρθρο 106ια,  που προκρίνει ο κ .Στεφανίδης, δεν έχει εγγυημένη επιτυχία καθώς την τελική απόφαση θα την πάρει το δικαστήριο.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο Άρης έχοντας στο τιμόνι του παράγοντες άπειρους, χωρίς οικονομική δυνατότητα, οι οποίοι αναζητούν λύσεις που να είναι στα μέτρα τους το πιθανότερο είναι να ρίξουν αργά ή γρήγορα την ομάδα στα βράχια.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ