«Δεν είμαι σίγουρος 100% ότι δεν θα υπάρξει και άλλος…» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Συνεντεύξεις

«Δεν είμαι σίγουρος 100% ότι δεν θα υπάρξει και άλλος…»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς μιλά στην «Κ» και απαντά στα σενάρια που τον θέλουν να είναι ο επόμενος που θα ανεξαρτητοποιηθεί

melas-thema

του Βαγγέλη Στολάκη 

Διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να είναι ο επόμενος που θα εγκαταλείψει  το… καράβι των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» μετά τον Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο και τη Χρυσούλα Γιαταγάνα ο βουλευτής Πειραιά Παναγιώτης Μελάς μιλώντας στην «Κ». Συμπληρώνει ωστόσο πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κάποιον από τους συναδέλφους του.

Ο ίδιος διαψεύδει αυτούς που ισχυρίζονται πως δέχτηκε πιέσεις για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. «Εκβιασμό δεν δέχομαι από κανέναν. Εγώ αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος» λέει.

Αναφορικά με τα εσωτερικά ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» λέει «για την κ. Γιαταγάνα μου έκανε εντύπωση η αποχώρησή της γιατί ως δικαστικός είναι σοβαρή γυναίκα, όμως πιστεύω πως επειδή κατεβαίνει περιφερειάρχης ο Τζιτζικώστας και μετά ενδεχομένως να κατέβει μαζί μας υποψήφιος δεν το ήθελε. Όσο για τον άλλον δεν ασχολούμαι».

Ο κ. Μελάς συμπληρώνει πως παραμένει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την απάντησή του σε όσους ισχυρίζονται πως θα είναι ο επόμενος  που θα αποχωρήσει! «Όσοι λένε κάτι τέτοιο λένε ψέματα. Εγώ είμαι σταθερός και δεν παίρνω τις αποφάσεις μου παρακινούμενος από τον Α ή τον Β. Πήγα με το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γιατί είμαι κάθετα αντιμνημονιακός. Εάν έβλεπα ότι το μνημόνιο έχει αποτελέσματα θα έλεγα ότι μπορεί να έκανα και λάθος. Επειδή όμως ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε αυτό το σημείο είμαι δέκα φορές ευχαριστημένος που καταψήφισα τα μνημόνια. Κι έτσι βλέπω τον κόσμο στα μάτια».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν άλλοι συνάδελφοί του από το κόμμα δηλώνει: « Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει άλλος. Αλλά δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά 100%. Πιστεύω όμως ότι δεν θα υπάρξει κάποιος άλλος» καταλήγει.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ