«Δεν έχουμε άλλο αίμα να δώσουμε» - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Δεν έχουμε άλλο αίμα να δώσουμε»

Ο Γλέζος καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους

glezosΚάλεσμα στους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απευθύνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. «Αύριο κιόλας να βγει ο λαός στους δρόμους» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος καταγγέλλοντας ότι οι εταίροι επιβάλουν στην Ελλάδα «ασφυξία» όπως κάνουν «σαδιστικά επί 4 μήνες σε βάρος του λαού μας και τηςκυβέρνησής του οι περίφημοι Εταίροι, υπό τις συνεχείς επιδοκιμασίες των εγχώριων συνεργατών τους».

Είναι «σαν να έχουν περάσει μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι κάθε πολίτη της χώρας, από τη στιγμή που τόλμησε, ύψωσε το ανάστημά του και είπε: φτάνει πια»!

«Καμαρώστε Ευρώπη και θεσμούς!» συνεχίζει ο Μανώλης Γλέζος και καταγγέλλει «καθημερινές λοιδορίες από τα κλιμάκια της εξουσίας, ύπουλες διαρροές, ψέματα ειπωμένα με τη βεβαιότητα πως του ψευδόμενου η φωνή είναι στο τέλος και η μόνη που θα ακουστεί, γιατί έχει την τύχη να είναι ισχυρός (αν και διαπλεκόμενος) Γερμανός, σεβάσμιος Λουξεμβουργιανός (χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να ζει σε φορολογικό παράδεισο), ευυπόληπτος Γάλλος (μολονότι ασπόνδυλος και αμνήμων), τυχάρπαστος (και απατεωνίσκος) Ολλανδός, αλλά ειδικός στο να προσπέφτει με χάρη στα πόδια των ισχυρών».

Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ