"Δεν πιστεύω ότι ο συγκυβερνήτης έπασχε από κατάθλιψη"! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Διεθνή

“Δεν πιστεύω ότι ο συγκυβερνήτης έπασχε από κατάθλιψη”!

Ψυχίατρος αναλύει τη συμπεριφορά του, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν και...

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ« Δεν πιστεύω σε αυτή την εκδοχή. Αυτός που έχει κατάθλιψη σε τέτοιο βάθος συνήθως δεν ξεκολλάει απ’ το κρεβάτι του το πρωί, δεν μπορεί να σηκωθεί να ετοιμαστεί να κάνει τις πρωινές δουλειές του πιλότου… Ένας άνθρωπος με βαριά κατάθλιψη, είναι με στις κουβέρτες του και δεν θέλει να ‘ρθει η μέρα. Πως λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος πάει απ’ το κρεβάτι του στο πιλοτήριο και δεν τον βλέπει τόσος κόσμος για να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει; Πως έφτασε αυτός να γίνει πιλότος, μπορεί ο παρανοϊκός να γίνει πιλότος εφόσον συμβαίνουν τέτοια πράγματα;» είπε στον Alpha 989 ο Ψυχίατρος Μανώλης Μυλωνάκης.

Ο κ. Μυλωνάκης εκτίμησε ότι «εδώ είναι η παρανοϊκή ψύχωση που γίνεται πιο αποδεκτή. Στην παρανοϊκή ψύχωση νομίζει διάφορα πράγματα που του φτιάχνουν άλλοι, νομίζει ότι είναι θύμα μιας συνομωσίας ,έτσι δεν αφήνει τον κυβερνήτη να μπει μέσα», τονίζοντας ότι «ο καταθλιπτικός είναι
ψυχοκινητικά παράλυτος με ένα προσωπείο χαρακτηριστικό που προκαλεί εντύπωση στους άλλους . Προφανώς οι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά βρίσκονται στις συντεταγμένες της ψυχοπαθολογίας».

Τέλος τόνισε ότι «η κατάθλιψη είναι η πιο παρεξηγημένη και κακοποιημένη έννοια της ιατρικής» και εξήγησε πως «η κάθε στεναχώρια στην Ελλάδα ονομάζεται κατάθλιψη ενώ μπορεί να μην είναι».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ