«Δεν πρόκειται να απαντήσουμε στο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ» - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Δεν πρόκειται να απαντήσουμε στο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ»

Ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού

samaras-proupologismos«Η κυβέρνηση, από δω και πέρα, δεν πρόκειται να ακολουθήσει ή να απαντήσει στο απίστευτο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού της χώρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά, εν μέσω της κλιμακούμενης πολιτικής αντιπαράθεσης και ενώ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη, αύριο Τετάρτη, της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από τον ελληνικό λαό.

«Οι Έλληνες απαιτούν από όλους εμάς να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια και να τον οδηγήσουμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση. Ας ξανασκεφτούν, λοιπόν, όλοι πού μπορεί να οδηγήσει τη χώρα η διχόνοια, η λάσπη και οι ύβρεις» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως χθες Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στις αναφορές της κυβερνητικής εκπροσώπου περί πιστωτικού γεγονότος σε περίπτωση εκλογών, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό επικίνδυνο, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι ικανός να σκηνοθετήσει μέχρι και bank run με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ