Δένδιας: «Εμείς έχουμε την ευθύνη» - Karfitsa.gr
Πολιτική

Δένδιας: «Εμείς έχουμε την ευθύνη»

Τι δήλωσε στην συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης

ypourgos-dim-taksis-nikos-dendias

«Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ο Νίκος Δένδιας εκτιμά ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που θα κληθεί να λογοδοτήσει στους Έλληνες και όχι η Τρόικα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από την Τρόικα. Αλίμονο μας εάν το κάνουμε. Τότε να παραιτηθούμε και να πάμε διακοπές. Είναι και ωραίος ο καιρός…».

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα της βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μία συνολική λύση, τόσο για τα χρέη προς το Δημόσιο όσο και για τα επονομαζόμενα κόκκινα δάνεια. Παράλληλα δήλωσε ότι θα επιχειρήσει το υπουργείο τόνωση της ρευστότητας και αντιμετώπιση των εκπρόθεσμων δανείων των επιχειρήσεων, ενώ υποστήριξε ότι είναι πρόθεσή του να μειωθούν οι τιμές σε βασικά αγαθά και ότι γίνεται προσπάθεια για την μείωση της γραφειοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της γραφειοκρατίας υποστήριξε ότι έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες από τον προκάτοχό του Κωστή Χατζηδάκη και εξέφρασε την άποψη ότι «κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε τη χώρα. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν αντίρροπες δυνάμεις. Η προσπάθεια θα γίνει και θα γίνει κατά τον καλύτερο τρόπο. Εγώ αυτή την εντολή έχω πάρει και από τον Πρωθυπουργό, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ