Δεύτερος αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Δεύτερος αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»!

Όλα τα στοιχεία της διοργάνωσης!

TREXE XORIS TERMATISMO 2014 2Έναν αγώνα δρόμου, στον οποίο νικητής είναι μόνο η αγάπη για το συνάνθρωπο, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Τετάρτη 20 Μαΐου έως και το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 η ΔΕΘ-HELEXPO και ο αθλητικός σύλλογος «Ερμής 1877».

Στον 2ο αγώνα «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» κάθε χιλιόμετρο του κάθε δρομέα ξεχωριστά μετατρέπεται σε χρήματα, τα οποία θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά και κοινωφελή ιδρύματα.

Ο αγώνας δρόμου μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO θα έχει χρονική διάρκεια 72 ώρες και ο καθένας μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει όσο θέλει, όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κόστος συμμετοχής, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της 20ης Μαΐου από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ και η διαδρομή θα εκτείνεται σε ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο μέσα στην έκθεση, με μουσικές και παράλληλες δραστηριότητες και τις 72 ώρες του αγώνα.

Όσα χιλιόμετρα διανύσει ο καθένας θα μετατραπούν σε ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα μοιραστεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο 2ο «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nofinishline.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ