Διαχειριστικό έλεγχο στο ΚΕΠΟΘΕ ζήτησε ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Διαχειριστικό έλεγχο στο ΚΕΠΟΘΕ ζήτησε ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας

Σε πλήρη έλεγχο του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης (ΚΕ.ΠΟ.ΘΕ.) για όλα τα προηγούμενα χρόνια προτίθεται να προχωρήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας αποφάσισε ομόφωνα τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου από ορκωτούς λογιστές, ενώ έχει προγραμματιστεί η εισαγωγή του συγκεκριμένου θέματος σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να ληφθεί η τελική έγκριση και να ξεκινήσει ο έλεγχος. Νωρίτερα, η αυτοδιοικητική κίνηση “Οικολογία Αλληλεγγύη”, με ανακοίνωσή της ζητούσε να ριχθεί άπλετο φως στα οικονομικά του ΚΕ.ΠΟ.ΘΕ., θέτοντας ζητήματα οικονομικής διαχείρισης, αποφάσεων με οικονομικό περιεχόμενο και σκοπιμοτήτων.

“Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας και του ΚΕ.ΠΟ.ΘΕ. οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν το πάρτι που είχε στηθεί, με στόχο τη στήριξη της επικοινωνιακής πολιτικής και του πελατειακού δικτύου του παυθέντος περιφερειάρχη” δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ