Διακοπές στην Χαλκιδική και αγορά... γούνας! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Διακοπές στην Χαλκιδική και αγορά… γούνας!

Το fashion event που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Μια μοναδική ευκαιρία προσέφερε ο Όμιλος Μουζενίδη στους πελάτες του, οι οποίοι κάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, με τη διοργάνωση του Greek Furs Fashion Show, σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.
Η φήμη της ελληνικής γούνας και της υψηλής εξειδίκευσης των γουναράδων της Καστοριάς έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και οι τουρίστες από τον κρύο Ευρωπαϊκό Βορρά – συνδυάζοντας τις διακοπές τους στην Ελλάδα με το Shopping – ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την αγορά γουναρικών.
Στην πρόσκληση του Ομίλου Μουζενίδη ανταποκρίθηκαν 11 εταιρείες γουνοποιίας από την Καστοριά (ΜΑΝΖΑΡΙ, AVANTI, MANAKAS, CHRISOS, NAOMI, PKZ, ESTEL, ERTON, EMFASI, EDIKA, NITSA). Τη νέα τους κολεξιόν για το χειμώνα του 2017 παρουσίασαν μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Μετά το τέλος της επίδειξης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γούνες της αρεσκείας τους και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές προσφορές των εταιρειών σε όσους παρακολούθησαν το Greek Furs Fashion Show.
Σύμφωνα με στελέχη του Ομίλου Μουζενίδη που συμμετείχαν στη διοργάνωση:

«διαπιστώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των πελατών μας για τη γούνα, αποφασίσαμε να τους φέρουμε κοντά με τους κατασκευαστές, για να γνωρίσουν την εξαιρετική ποιότητα των γουναρικών της Καστοριάς και να κάνουν τις αγορές τους, σε μια συνάντηση υψηλών προδιαγραφών, όπως το συγκεκριμένο Fashion Show».
Ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενός ακόμα Greek Furs Fashion Show.
0

39

49

112

113

21

11

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ