Διαψεύδει ο Βενιζέλος τη συνάντσή του με Καλογρίτσα και Καμμένο! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Διαψεύδει ο Βενιζέλος τη συνάντσή του με Καλογρίτσα και Καμμένο!

Τι απάντησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Venizelos

Απέρριψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος είπε ότι είχε προσκληθεί στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, όπου παρουσία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ τού ζητήθηκε να συνεργαστεί με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την απορία του και σχολίασε: «Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ζητούσε να μπει στην κυβέρνηση ένα δεξιό κόμμα, και να χάσει την επιρροή του;… Εμείς θέλαμε να λειτουργήσουμε ως εγγυητές της σταθερότητας».

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις ημερομηνίες συγκρότησης της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της δημιουργίας του κόμματος του κ. Καμμένου:

«Ο κ. Καμμένος λέει ότι πριν γίνουν οι ΑΝΕΛ, τον Φεβρουάριο του 2012, τού ζητήθηκε από κάποιον να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, που έγινε τον Ιούνιο του 2012 ως κυβέρνηση με τη συμμετοχή του κ. Κουβέλη… Σκεφτείτε μόνοι σας τη σοβαρότητα αυτών που λέγονται» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική, υποστηρίζοντας ότι ο ελληνικος λαός πληρώνει σήμερα τη βλάβη που προκάλεσαν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Υποστήριξε επίσης πως εάν δεν είχε έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία θα ήταν καλύτερα σήμερα.

Ακόμη, άφησε αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης σε σχέση με τη δικαιοσύνη, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την ηγεσία των δικαστικών. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης προκαλούν πρόβλημα στη δικαιοσύνη και ισχυρίστηκε ότι οι δικαστές νιώθουν ότι βρίσκονται υπό απειλή, με συνέπεια να προκύπτει πρόβλημα στο κράτος δικαίου.

«Δεν μπορεί ο θύτης (ο Αλέξης Τσίπρας) που προκαλεί το ζήτημα της δικαιοσύνης να έρχεται μετά να εμφανίζεται ως εγγυητής. Δεν μπορεί να γίνονται δηλώσεις από τους δικαστικούς “διασφαλίσαμε τις αποδοχές μας”, γιατί αφήνεται η εντύπωση ότι υπάρχει κάποια συναλλαγή την ώρα που εκκρεμούν πολλά θέματα», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ