Διάψευση Ρέμου για την αγωγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής - Karfitsa.gr
Αθλητικά

Διάψευση Ρέμου για την αγωγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής

Τι αναφέρει η δικηγόρος του

remossΟ δημοφιλής τραγουδιστής και πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Αντώνης Ρέμος διέψευσε μέσω της δικηγόρου του, πώς κατέθεσε αγωγή κατά της ομάδας.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στο στον αθλητικό ραδιοσταθμό Metropolis ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης υποστήριξε πως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κατέθεσε αγωγή ζητώντας το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου του:

«Το δημοσίευμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με δήθεν αγωγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει ασκήσει ο Αντώνης Ρέμος κατά της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, ο Αντώνης Ρέμος είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέβαλε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν από την εμπλοκή του αυτή, αμυνόμενος στα δικαστήρια, χωρίς να έχει στραφεί ποτέ ο ίδιος κατά οποιασδήποτε μελλοντικής ή προηγούμενης διοίκησης, παρότι θα μπορούσε.

Ας αναλάβει λοιπόν καθένας το μερίδιο ευθύνης του, της Πολιτείας συμπεριλαμβανομένης κι ας επωμιστεί τα όσα του αναλογούν, χωρίς να ψάχνει άλλοθι μεταθέτοντας ευθύνες και υποχρεώσεις.

Για τον Αντώνη Ρέμο

Δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ